De ce să alegi gazonul sportiv artificial

Pentru iubitorii de fotbal, terenurile cu gazon sportiv artificial sunt o oportunitate excelentă de exersa când îşi doresc. Opţiunea artificială, îţi permite să ai facilităţi de sport şi să-ţi creezi o afacere care este eficientă pe tot timpul anului, chiar şi în zone dezavantajate din punct de vedere climatic.

Succesul terenurilor cu gazon sportiv artificial, cu toate acestea, nu depinde doar de calitate fiecărui elemen din care este compus gazonul, ci în special de adezivul, nisipul şi granulele folosite la montaj. De asemenea este foarte importantă şi experienţa echipei care se ocupă cu montajul gazonului artificial.

Când gazonul sportiv artificial este montat de o echipă profesionistă şi experimentată cum este echipa de montaj de la Hattrick Sport, terenurile cu gazon artificial:

  • permit o folosire nelimitată indiferent de sportul practicat şi de anotimpul în care te afli, fiind pe departe mult mai utile şi cu o durată mai îndelungată decât terenurile cu gazon natural;
  • necesită costuri de întreţinere minime;
  • granulele de cauciuc SBR asigură un nivel înalt de siguranţă pentru jucători, cu o absorbţie a şocurilor excelentă şi riscuri reduse de leziuni musculare, în timp ce omogenitate şi moliciunea suprafeţei oferă condiţii de joc ideale.

Terenurile cu gazon sportiv artificial sunt o investiţie foarte bună în cazul unor facilităţi de sport ce oferă închirierea pe oră, fiindcă permit o folosire continuă a facilităţii şi în acelaşi timp un flux continuu de venituri.